| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Zanimljivosti

Uhapšen pripadnik Anonymousa Srbije

 Zanimljivosti
 Pregleda: 729
 Dodao/la: Davor
 Datum: 2012-03-10
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 0.0/0

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Policija u Srbiji uhapsila je jednog pripadnika hakerske grupe "Anonymous Srbija" zbog sumnje da je učestvovao u napadu na nekoliko sajtova državnih organa u toku prijepodneva, izjavio je tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković.

On je naveo da je uhapšena osoba čiji su inicijali G. V. te da je osumnjičen za sabotažu. "Ovo je prvi slučaj u Srbiji, ali i šire, da je došlo do uspješnog identifikovanja i prikupljanja dokaza o nekom od (članova) 'Anonymous grupe', koja je najčuvenija i najjača hakerska grupa na planeti", rekao je Stamenković za Radio-televiziju Srbije.

Stamenković je dodao da se nastavlja operativni rad s ciljem otkrivanja svih članova grupe "Anonymous Srbija", koji su učestvovali u izvršenju ovih krivičnih djela danas tokom jutra i prethodnih dana. U akciji razotkrivanja hakerske grupe su, osim Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, učestvovali pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Odjeljenja za visoko tehnološki kriminal MUP-a Srbije.

"Anonymousi" su jutros oborili sajt Ministarstva pravde Srbije i ostavili poruku kojom su pozvali na građanski bunt. Prethodnih dana oborili su stranice nekih muzičkih produkcija.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA