| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Zanimljivosti

Udarila policajca da bi otišla u zatvor i prestala pušiti

 Zanimljivosti
 Pregleda: 1145
 Dodao/la: Neo
 Datum: 2013-05-15
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 0.0/0

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Eta Me Lopez iz Kalifornije ošamarila je policajca iz okriga Sakramento da bi bila uhapšena.,Razlog ovako bizarnoj odluci i koju je  uspela da ostvari,je bila u tome da u zatvoru pokuša da ostavi pušenje....

Eta Me Lopez na saslušanju nije imala primjedbi na prekršajnu kaznu zbog fizičkog nasrtaja na zamjenika šerifa okruga Sakramento,tako će u zatvoru provesti 63 dana. U ovi zaluženo neobičnu kaznu Eti je uračunata i tri dana koja je provela u pritvoru.

Zamenik šerifa Mat Kempoj izjavio je za list Sakramento da ga je Lopez udarila a onda mu rekla kako je to uradila da bi on regovao kao policajac i da bi otišla u zatvor, jer u zatvoru pušenje nije dozvoljeno, a ona želi da prestane da puši

"Namerno mi je blokirala put i, kada sam pokušao da prođem pored, iz čista mira mi je lupila šamarčinu", ispričao je napadnuti Met Kampoj. Kempoj je rekao da dobio šamar pošto je napustio zatvorsku zgradu na kraju svoje smjene.

Kalifornijske vlasti su saopštile da je Lopez čekala čitav dan da iz zatvorske zgrade izađe neko uniformisan kako bi bila sigurna da će udariti baš policajca.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA