| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Ljubav i Sex

Postanite seksepilne u pet koraka.

 Ljubav i Sex
 Pregleda: 775
 Dodao/la: Мачор
 Datum: 2012-03-12
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 5.0/1

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Iako žene najčešće misle da nisu dovoljno lepe ili zgodne, izgled je za seksepil nevažan − ključ je u stavu. Seksualno samopouzdanja se vežba, zato pročitajte naše savete, primenite ih i nemojte se iznenaditi ako uskoro primetite požudne poglede koji prate svaki vaš pokret.

Za seksepil je najvažnije samopouzdanje, zato verujte u sebe bez obzira na to da li ste dovoljno lepe ili zgodne.

UPOZNAJTE SVOJE TELO
Kako, dakle, probuditi boginju seksa u sebi? Prema savetima stručnjaka, žena bi najpre trebalo da uživa u masturbaciji. Samozadovoljavanje vam pomaže da upoznate svoje telo i shvatite kako ono funkcioniše. Na taj način bićete veštiji i u krevetu sa partnerom, a slaćete i signale da znate da uživate. To su vrlo privlačni signali koji itekako pomažu izgradnji seksualnog samopouzdanja.

OBLAČITE SE SEKSI
Pomoći ćete sebi i ako svakodnevno budete nosili seksi odeću. Za to vam nije potrebna posebna prilika. Međutim, nosite je zbog sebe, a ne zbog muškaraca koje želite da zadivite. Oseća se kada to žena radi zbog sebe jer tada zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom.

SEKSI VEŠ JE IMPERATIV
Donje rublje se ne vidi, ali vi tačno znate kakvo nosite. Zato uložite nešto novca u seksi veš i nosite ga i ispod sportske odeće. Jedno istraživanje je pokazalo da žene koje nose seksi donje rublje imaju više samopouzdanja jer razmišljaju o tome koliko su poželjne i seksi. Osim toga, drugima će biti privlačno kada vam ispod majice nevino izviri čipkasta trakica grudnjaka.

REŠITE SE NEGATIVNIH STAVOVA
Ako su vas kao dete naučili da je seks grešan i prljav, takve su poruke kreirale vaše negativno mišljenje o njemu. Vreme je za promenu. Kako? Svakodnevno ponavljate sebi to da je seks normalna pojava i da je sastavni deo života. Uverite se da u njemu nema ničeg prljavog. Oslobodite se negativnih misli i zamenite ih pozitivnim. Ključ je u svakodnevnom ponavljanju jer mozak reaguje na ponavljanje.

ZALJUBITE SE U SVOJE TELO
Ne morate da izgledate kao supermodel da biste zavolele svoje telo. Imate telo takvo kakvo imate i vreme je da ga prihvatite. Stanite pred ogledalo i recite sebi: lepa sam! Dajte komplimente svakom delu svoga tela. Hranite ga zdravo, kupajte ga, mažite kremicama, ukratko – brinite se o sebi. To će pomoći izgradnji vašeg seksualnog samopouzdanja.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA