| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Zanimljivosti

Operisali (nerodjenom) detetu srce

 Zanimljivosti
 Pregleda: 461
 Dodao/la: Neo
 Datum: 2013-05-03
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 0.0/0

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Katrini Frydlewicz kada je bila u 20-oj sedmici trudnoće,lekari su došli dijagnoze da se kod njenog nerođenog deta ne razvija leva strana srca.Tako su doktori Dečije bolnice u Filadelfiji želeli su izvesti operaciju srca na još nerođenom detetu....

Inače detetovo srce u tom dobu trudnoće majke je veličine malog zrna grožđa.Mada su i pre lekari hirurzi izvodili ovakve operacije na srcu one nisu bile stopostotno uspešne.

Majka je izjavila kada je pristala na takvu operaciju njenog nerođenog deteta,da se nadala da će ovaj eksperimentalni hirurški poduhvat doktora pomoći njenom detetu pomoći i dati nadu u bolji i zdraviji život.Dok je otac rekao da je za njih to bila bila teška odluka.

Na kraju uz saglasnost roditelja operacija je bila izvedena,i doktori su tako operisali srce nerođenom detetu tj bebi.Iako kako su dokori priznali nisu bili sigurnu u ishod operacije,odnosno da li će ovakva operacija uopšte pomoći bebi kada ona dođe na svet Danas posle godinu dana od ove neobične hirurške operacije mališan je zdrav i već je proslavio svoj prvi rođendan.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA