| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Zdravlje

Spremna za ljeto

 Zdravlje
 Pregleda: 1421
 Dodao/la: alma86
 Datum: 2013-05-24
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 0.0/0

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Spremna za ljeto

Savjeti trenera holivudskih zvijezda za zdravo i učinkovito mršavljenje

Ako ste u potrazi za savjetima o mršavljenju i vitkoj liniji koju ćete ponosno pokazivati na plaži nastavite čitati. Poznati američki treneri Christian Swain i Tracy Anderson otkrivaju osnove dobrog izgleda i zdravog mršavljenja koje ne izaziva kobni jo-jo efekt.

Tako Swain naglašava da ključ dobre forme leži u kontinuiranim kardio vježbama, kvalitetnom planu prehrane, hidrataciji i puno sna. Trenerica Madonne i Gwyneth Paltrow – Tracy Anderson, pak, dodaje kako predanost vježbanju i prihvaćanje istog kao dnevne rutine daje najbolje rezultate.

Internet vrvi informacija o dijetama koje daju instant rezultate, no prilikom konačnog odabira imajte na umu zdravlje i način na koje vaše tijelo reagira na određenu hranu. Smanjite ugljikohidrate i mliječne proizvode, uživajte u više manjih obroka, svinjetinu zamijenite ribom i piletinom i rezultati će doći sami od sebe.

Ne zaboravite piti vodu i napunite hladnjak hranom poput špinata i ostalog zelenog povrća koje pršti antioksidansima. Smanjite količinu soli koja uzrokuje zadržavanje vode u tijelu zbog čega dolazi do pojave natečenog izgleda.

U kretanju je spas- upišite se na tečaj plesa te istovremeno poboljšajte držanje, naučite nove korake i postignite zavidnu liniju. Spojite ugodno s korisnim i odaberite opciju trčanja sa psom, kojeg biste i onako morali izvesti u šetnju.

Ako niste ljubitelj vježbanja pronađite svoju motivaciju u odjeći za fitness. Priuštite si nove tajice ili tenisica i jedva ćete čekati odjenuti ih. Također, napravite motivacijsku listu koja će vas natjerati na kretanje po kiši i suncu te budite ustrajni, jer ništa ne može zamijeniti osjećaj zadovoljstva nakon uviđanja prvih rezultata.

Iako mnogi rješenje za višak kilograma traže u popularnim šejkovima, Swain predlaže njihovo izbjegavanje zbog prevelike količine voćnog šećera. Dok Anderson naglašava štetnost industrijski proizvedene hrane poput genetički modificirane soje.

No poznati treneri slažu se oko jednog: zaboravite na sve dijete koje kao izlaz nude izgladnjivanje jer tijelo na taj način sprema zalihe koje se pretvaraju u masnoću, a upravo vas to čini gojaznima.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA