| Registracija | Prijava
ZlatnaVremena

Pocetna » Ljubav i Sex

Gospodin pravi

 Ljubav i Sex
 Pregleda: 1287
 Dodao/la: alma86
 Datum: 2013-05-24
 Ukupno komentara: 0

Ocena: 0.0/0

PODELI SA PRIJATELJIMA


                          




Gospodin pravi


Provjerite ima li vaša veza budućnost

Vrijeme je da skinite ružičaste naočale i bacite pogled na svojeg muškarca. Krije li se iza vašeg princa Gospodin Pravi ili je ta velika mišićava masa tek lijepo upakiran paket? Istina je da iznimke potvrđuju pravila, no u većini slučajeva obistini se 'jesam ti rekla' situacija. Prije sljedećeg spoja obavezno provjerite sljedeće podatke.

Odnos s majkom
Zvuči kao klišej, no odnos sina i majke ima veliki utjecaj na muškarčevo shvaćanje žena. Ako je prvi kontakt s nježnijim spolom, u ovom slučaju majkom, u njegovu životu obilježen kao pozitivno iskustvo nemate razloga za brigu. No potencijalna opasnost krije se u lošem odnosu s majkom iz kojeg se može razviti nepovjerenje prema ženskom spolu.

Radi li se o maminom sinu
Lijepo je kada muškarac u svojoj majci vidi životni uzor, no kada za svaki problem traži njezino mišljenje, a zadnjih pet poziva na mobitelu je upućeno njoj, a ne vama, na vidiku je problem. U velikom i opasnom svijetu trebate muškarca koji će se brinuti za vas i predstavljati izlaz u kriznim situacijama, a ne dječačića koji još nije prerezao pupčanu vrpcu.

Veza njegovih roditelja
Uz ljubav i skrb koju nam pružaju, roditelji predstavljaju i model prema kojem učimo kako se ponašati u ljubavnim vezama. Ako njegovi roditelji uživaju u dugom i sretnom braku, vjerojatno i on to očekuje od svoje veze. Ne kažemo da trebate glavom bez obzira bježati o tipa čiji su roditelji rastavljeni, no opreza nikada dosta. Traumatična iskustva vezana uz djetinjstvo ponekad ostavljaju neizbrisiv trag.

Voli li žene
Provjerite radi li se o muškarcu koji voli djevojke ili samo jako dobro mulja. Ispitajte ima li ženskih prijateljica i kako se odnosi prema njima. Na kraju svega, kako će vas shvatiti ozbiljno ako mu žene predstavljaju samo prolaznu razbibrigu.

Njegovi prijatelji
Ako su njegove večeri rezervirane isključivo za pivu s dečkima s kvarta koje poznaje od malih nogu moguće je da ste se zagrijali za lika koji teško prihvaća promjene. Razmislite ima li u njegovu životu opće mjesta za vas ili je vrijeme da nastavite dalje svojim putem.

Prihvaća li odgovornost
Pazite se muškarca koji uvijek krivi druge za loše stvari koje mu se događaju. Vaš veliki dečko mora odrasti i naučiti prihvatiti odgovornost za svoje pogreške.

Njegove bivše djevojke
Čovjek koji za svoje bivše partnerice govori u negativnom kontekstu vjerojatno je i sam takav. Zar uistinu želite jednog dana biti dio te priče? Jedan novčić nikada ne zvecka sam - imajte to na umu kada sljedeći put započne priču u bivšoj koja je bila rospija i nije razumjela njegove potrebe.

Trajanje njegovih veza
Ako ste bacili oku na tipa koji ima preko trideset godina, a do sada nije imao niti jednu dugačku vezu trebali biste se zapitati. Moguće je da ste se uhvatili u mrežu emocionalno nestabilnog grabežljivca.

Njegov stan - slika koja govori tisuću riječi
Stan koji više podsjeća na smetlište nego na ugodno ljubavno gnijezdo trebao bi vam biti crveno svjetlo na semaforu. Uvijek smo za malo kreativnog nereda, no krevet od kojeg vam se diže želudac nije lternativa.

Korisnik nije dostupan
Kao trešnju na šlagu predstavljamo vam muškarca koji je vječno zauzet. Iza ovog paravana vjerojatno se krije švaler kojem je glavna tjelovježba neobavezan seks s poznanicom, u čijem životu nema mjesta za djevojku i zbog kojeg ćete na kraju plakati.

Stoga, pluseve i minuse na papir i ne zaboravite obratiti pažnju na djela, a ne riječi.

Samo registrovani korisnici mogu da komentarisu na sajtu
[ Registracija | Prijavi se ]



Sport [0]
Film [0]
Zanimljivosti [18]
Nauka [0]
Tracevi [0]
Ljubav i Sex [5]
Estrada i Tv [1]
Zdravlje [4]


Molimo vas da ocenite bas onako kako vi mislite

Total of answers: 351


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Prijatelji Sajta

Popularni Linkovi

Razmena Linkova

Pravila

  • Pravilnik
  • DMCA